Upcycle shop

Welkom in mijn upcycle shop, waar ik oude materialen een nieuw leven wil geven. Een paar jaar terug ben ik begonnen met het maken van boodschappentasjes van oude stoffen met als doel: afval verminderen. Dat verminderen van afval lukte goed. Ik had geen plastic tasjes meer nodig en voor mijn boodschappentasjes gebruikte ik stoffen die anders waren weggegooid.

Inmiddels maak ik veel meer. Van oud textiel maak ik broodzakken, verjaardagslingers en poppen.

Voor wat ik maak verzamel ik gebruikte materialen. Zoals bijvoorbeeld oud beddengoed en kledingstukken. Vaak zijn dit soort producten op één punt versleten (de boord van een overhemd of de bovenkant van het beddengoed) maar de rest van de stof is nog prima bruikbaar.

Alle gebruikte stoffen die ik verwerk zijn natuurlijk schoon. Ik was de stoffen eerst met Ecover en laat ze drogen in de frisse lucht.

Veel vrienden en familie weten dat ik op zoek ben naar gebruikte stoffen en ik krijg dan ook vaak de vraag of ik blij word van de broek waar ze uit gescheurd zijn. Of dat ik oude achtergebleven gordijnen uit een net gekocht huis wil hebben. Verder struin ik kringloopwinkels, marktplaats en marktjes af op zoek naar spullen die ik kan upcyclen.

Op dit moment ben ik vooral op zoek naar spijkerbroeken en speelgoedautootjes waar niet meer mee gespeeld wordt.

Ik ben nog van plan een echte webshop te maken. Tot die tijd kan je mij via de mail laten weten als je ergens interesse in hebt: mail@groenmetsaar.nl. De prijzen zijn exclusief verzenden.


Bloemetjes en ruit

Deze verjaardagsslinger is gemaakt van oud beddengoed. De slinger heeft 15 vlaggetjes en is ongeveer 3.30 meter lang + twee keer 80 cm om de slinger op te hangen. De vlaggetjes zelf zijn ongeveer 15 cm breed en 17 cm hoog.

€37,-


Paars geruit met bloemetjes

Deze slinger is gemaakt van een overhemd en oud beddengoed. De slinger heeft 16 vlaggetjes en is ongeveer 3.40 lang + twee keer ongeveer anderhalve meter om de slinger op te hangen. De vlaggetjes zelf zijn ongeveer 15 cm breed en 17 cm hoog.

€40,-


Vlinders

Deze slinger is ongeveer 6 meter lang (inclusief ophang gedeelte) en
heeft 23 vlaggetjes (14cm breed en 17cm hoog)

€42,-


Slinger subtiel hollands

Deze verjaardagsslinger is gemaakt van restjes stof, een overhemd en beddengoed. De slinger heeft 23 vlaggetjes en is ongeveer 7,5 meter lang (inclusief ophang gedeelte) .
De vlaggetjes zelf zijn ongeveer 15cm breed en 17cm hoog.

€42,50


Happy verjaardag slinger

Deze verjaardagsslinger is gemaakt van restjes stof, een overhemd en beddengoed. De slinger heeft 11 vlaggetjes en is ongeveer 4,5 meter lang (inclusief ophang gedeelte) .
De vlaggetjes zelf zijn ongeveer 21cm breed en 26cm hoog.

€27,50


Lente verjaardag slinger 1

Deze verjaardagsslinger is gemaakt van restjes stof, oud beddengoed en een oud gordijn. De slinger heeft 11 vlaggetjes en is ongeveer 4,5 meter lang (inclusief ophang gedeelte). De vlaggetjes zelf zijn ongeveer 21cm breed en 26cm hoog.

€27,50


Holland slinger

Deze Hollandse verjaardagsslinger is gemaakt van restjes stof en oud beddengoed. De slinger heeft 15 vlaggetjes en is ongeveer 5.2 meter lang (inclusief ophang gedeelte) .
De vlaggetjes zelf zijn ongeveer 21cm breed en 26cm hoog.

€37,50


Tas van een gordijn

Deze tas is gemaakt van een gordijn dat in het nieuwe huis van vrienden hing. Het is een stevige tas. Geschikt voor boodschappen!

€15,-


Tas van een restje stof

Deze tas is gemaakt van een restje stof. Deze tas is niet geschikt voor zware boodschappen, daar is de stof ben ik bang iets te dun voor.

€10,-


Tas van restje stof

Deze tas heb ik gemaakt van een restje stof. Een fijne tas om boodschappen mee te doen, maar wel voorzichtig met scherpe hoeken.

€15,-


Haan in gouden lijst

De haan is gemaakt van papier uit oude meiden tijdschriften. De lijst heb ik op de koningsmarkt gevonden.

€25,-


Zit er iets tussen dat je graag wilt hebben? Mail naar mail@groenmetsaar.nl