Echte post is zoveel leuker – ansichtkaarten

Welkom in mijn winkel. Hier vind je mijn ansichtkaarten met een vrolijk en duurzaam tintje. De ansichtkaarten zijn geprint op voorBIJ papier en op PaperWise. Kijk rustig even rond, wie weet zit er wat moois voor je tussen. Ik pak het graag voor je in, dan heb jij straks een feestje in je brievenbus.

Voorbijpapier is gemaakt van gerecycled papier en gemaaid gras. Om de bloemrijkheid voor bijen en de biodiversiteit te vergroten wordt er ná de bloei gemaaid, en wordt het maaisel afgevoerd. Van dit maaisel wordt papier gemaakt, waardoor er minder hout voor papier nodig is.

PaperWise is gemaakt van Landbouwafval. Een grondstof die nu vaak nog verbrand wordt, zonde. Daarom maakt PaperWise er papier van. Zie het filmpje:

En praktisch:
De kaarten zijn A6 formaat (10,5 bij 14,8cm).
De kaarten kosten €1,50 per stuk.
De set van de 6 verschillende kaarten kost €7,50.
De set winter- en kerstkaarten (9 kaarten) kost €12,00.
De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Hiervoor hanteer ik de prijzen van PostNL.

Jouw bestelling gaat binnen 3 werkdagen op de post. Je kan de kaartjes ook afhalen in Zandvoort.

Een geschreven kaartje
Wil je je kaartje rechtstreeks naar iemand anders laten versturen? Laat mij weten wat er op het kaartje moet staan en ik schrijf het er voor je op en stuur het kaartje voor jou naar de ontvanger. Eén gefrankeerde kaart + schrijf en verzend service binnen Nederland kost €3,00.

Er wordt gewerkt aan een webshop. Tot die tijd kan je mij via de mail laten weten welke kaarten je wilt kopen: mail@groenmetsaar.nl.

Er wordt gewerkt aan een webshop. Tot die tijd kan je mij via de mail laten weten welke kaarten je wilt kopen: mail@groenmetsaar.nl.

WHOLESALE
Lijkt het jou leuk om de kaarten te verkopen in jouw (web)winkel? Stuur een mailtje naar mail@groenmetsaar.nl voor de mogelijkheden 🙂


Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *