Upcycled slingers

De slingers zijn gemaakt van gebruikte materialen, zoals bijvoorbeeld oud beddengoed en kledingstukken. Vaak zijn dit soort producten op één punt versleten (de boord van een overhemd of de bovenkant van het beddengoed) maar de rest van de stof is nog prima bruikbaar.

Alle gebruikte stoffen die ik verwerk zijn natuurlijk schoon. Ik was de stoffen eerst met Ecover en laat ze drogen in de frisse lucht.

Veel vrienden en familie weten dat ik op zoek ben naar gebruikte stoffen en ik krijg dan ook vaak de vraag of ik blij word van de broek waar ze uit gescheurd zijn. Of dat ik oude achtergebleven gordijnen uit een net gekocht huis wil hebben. Verder struin ik kringloopwinkels, marktplaats en marktjes af op zoek naar spullen die ik kan upcyclen.

Er wordt gewerkt aan een webshop. Tot die tijd kan je mij via de mail laten weten als je interesse in hebt in een slinger: mail@groenmetsaar.nl. De prijzen zijn exclusief verzenden.


Bloemetjes en blauwe ruit

Deze slinger is gemaakt van oud beddengoed. De slinger heeft 15 vlaggetjes en is ongeveer 3.30 meter lang + twee keer 80 cm om de slinger op te hangen. De vlaggetjes zelf zijn ongeveer 15 cm breed en 17 cm hoog.

€37,-


Bloemetjes roze ruit

Deze slinger is gemaakt van oud beddengoed. De slinger heeft 21 vlaggetjes en is ongeveer 4 meter lang + twee keer 130 cm om de slinger op te hangen. De vlaggetjes zelf zijn ongeveer 15 cm breed en 18 cm hoog.

€37,-


Lente verjaardag slinger 1

Deze slinger is gemaakt van restjes stof, oud beddengoed en een oud gordijn. De slinger heeft 11 vlaggetjes en is ongeveer 4,5 meter lang (inclusief ophang gedeelte). De vlaggetjes zelf zijn ongeveer 21cm breed en 26cm hoog.

€27,50


Blauw bloemen slinger

Deze slinger is gemaakt van restjes stof, oud beddengoed en een oud gordijn. De slinger heeft 12 vlaggetjes en is ongeveer 3,5 meter lang (inclusief ophang gedeelte). De vlaggetjes zelf zijn ongeveer 20cm breed en 22cm hoog.

€30,-


Zit er een slinger tussen die je graag wilt hebben? Mail naar mail@groenmetsaar.nl

De prijzen zijn exclusief verzenden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *